وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد

اعلام نتایج تمام آزمون های کشوری تا پایان مهر ۹۹

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: با توجه به تعویق زمان آزمون‌های کشوری تلاش می‌شود با فشرده‌سازی فرآیندهای آزمون‌ها، تمامی نتایج تا پایان مهرماه ۹۹ اعلام شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 06
کد خبر: ۴۲۲۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر ابراهیم خدایی اظهار داشت: آزمون‌های کشوری از جمله کنکور سراسری ۹۹، آزمون کارشناسی ارشد و آزمون دکتری تخصصی به زمان‌های جدید در تیر و مرداد موکول شده و همین موجب می‌شود که برای اعلام نتایج مجبور به فشرده سازی فرآیندهای آزمون‌ها باشیم.

 

وی افزود: رشته‌های هنری و پذیرش دانشگاه فرهنگیان و رشته تربیت بدنی به آزمون‌های عملی نیاز دارد و ضمن اینکه فرآیند مصاحبه در آزمون دکتری تخصصی هم فرایندی زمان‌بر است.

 

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: مصاحبه‌های دکتری بر اساس برنامه‌های زمان‌بندی که دانشگاه‌ها اعلام می‌کنند انجام می‌شود و سعی می‌کنیم تمامی برنامه‌های زمان بر از جمله مصاحبه‌ها، انتخاب رشته، آزمون‌های عملی و سایر فرآیندها را فشرده سازی کنیم و با تغییراتی در برنامه‌های زمانی، بتوانیم نتایج را سریع‌تر از حالت معمول اعلام کنیم.

 

وی تاکید کرد: دانشگاه‌ها بر اساس وضعیت خود و شرایط کشور می‌توانند ترم خودشان را از مهرماه یا از بهمن ماه آغاز کنند. سازمان سنجش در زمینه آغاز سال تحصیلی موضوعی را اعلام نمی‌کند.

 

خدایی خاطرنشان کرد: با توجه به تمامی این اقدامات سازمان سنجش نتایج آزمون‌های کشوری اعم از کنکور سراسری، آزمون کارشناسی ارشد و آزمون دکتری تخصصی سال ۹۹ را تا پایان مهرماه ۹۹ اعلام می‌کند.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار